KFUM og KFUK i Vildbjerg

  KFUM & KFUK er en kristen forening for børn og unge. I Vildbjerg KFUM & KFUK er der ca. 200 aktive medlemmer som kommer trofast hver uge i foreningens Mini-Mok, Børneklub, Teen-klub, Unge-Voksne, Familieklub samt Fællestræf. I løbet af de sidste 5 år har foreningen fordoblet sit medlemstal og håbet er at denne trend fortsætter. I alle klubber er omdrejningspunktet kristendommen og ikke mindst det at have et godt og solidt fællesskab at komme i. Klubaftenerne byder på alt lige fra sportsaftener, fisketure, temaaftener om livets store spørgsmål til bibelstudieaftner. Vildbjerg KFUM & KFUK er for alle, der har lyst til at komme i et godt og åbent fællesskab, hvor der er rig mulighed for hygge, sjov og ballade og endvidere fordybelse i livets store spørgsmål og ikke mindst kristendommen. Læs mere om de enkelte klubber her på hjemmesiden.

   

  Gud tror på os

  Ligesom børn og unge skal vide, de kan tro på Gud, er det også KFUM & KFUK’s målsætning at børnene og de unge bliver klar over, at Gud tror på dem. ”Vi er alle skabt i Guds billede og elsket af Gud – uanset hvor i livet, vi befinder os. Det ønsker KFUM & KFUK, at børnene og de unge skal vide”. KFUM & KFUK brænder for at give kristendommen et nutidigt udtryk. Målet er at gøre evangeliet relevant og nærværende for børn og unge til hver en tid. Alle skal have muligheden for at opleve, at troen på Jesus Kristus er en fantastisk gave, der er værd at leve sit liv på.

   

  Plads til alle

  Her på hjemesiden kan du finde informationer om de enkelte klubber, programmer og kontaktpersoner. Se hvilken klub der passer til dig - vi glæder os til at se dig.

  Generelt om KFUM og KFUK i Danmark

  KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.

  Læs mere om KFUM og KFUK på www.kfum-kfuk.dk